Op zoek naar lopende band betekenis?

 
lopende band betekenis
Lopende band Wikipedia.
Lopende band op een luchthaven. Met een lopende band wordt doorgaans een systeem in een fabriek bedoeld, waarbij de producten in wording op een band langs de werknemers worden geleid, die er ieder bepaalde, zich steeds herhalende, handelingen aan verrichten.
Lopende band 3 definities Encyclo.
Met een lopende band wordt doorgaans een systeem in een fabriek bedoeld, waarbij de producten in wording op een band langs de werknemers worden geleid, die er ieder bepaalde, zich steeds herhalende, handelingen aan verrichten. Geschiedenis Hoewel er al eerder ervaring met het idee was opgedaan in de slachthuizen van Chicago, was het Ransom O.
lopende" band" Betekenis Gratis Dutch Woordenboek internationale-woordenboek.com.
Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 68 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding lopende band door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld.
Betekenis Lopende band.
Met een lopende band wordt doorgaans een systeem in een fabriek bedoeld, waarbij de producten in wording op een band langs de werknemers worden geleid, die er ieder bepaalde, zich steeds herhalende, handelingen aan verrichten. Synoniemen voor lopende band zijn: band, bandtransporteur, transportband, transportbaan, conveyor, conveyor belt, transport Bron: bckholland.com. Betekenis van Lopende band toevoegen.
aan de lopende band Nederlands spreekwoordenboek.
uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Eén spreekwoord bevat aan de lopende band. aan de lopende band. aan één stuk door; steeds maar weer. Het dialectenwoordenboek kent één spreekwoord met aan de lopende band. Munsterbilzen Minsters: zonner getrentel aan de lopende band.
Wat betekent lopende band? WatBetekentHet.nl.
Betekenis lopende band. Er is al veel gezocht naar de betekenis van lopende band en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Gratis woordenboek Van Dale.
handeling verrichten; aan de lopende band telkens, heel vaak 7 strook magnetisch materiaal om beeld en geluid vast te leggen bij vechtsporten de groene, zwarte enz. band bij wijze van sterkteaanduiding gedragen 2 band het; o 1 lintvormig weefsel 3 band de; m; meervoud: bands 1 muziekkorps; militaire kapel; popgroep.
lopendebandwerk, lopende-bandwerk, lopende-band-werk stijlgids.
NRC Handelsblad streeft naar zorgvuldigheid en ondubbelzinnigheid bij het schrijven voor krant en site. Daarbij hanteren wij regels die deels gebaseerd zijn op maatschappelijke afspraken, deels eigen regels, bij gebrek aan officële, of waar de officiële regels ons ondeugdelijk voorkomen.
De-lopende-band-truc NRC.
Dit was het jaar waarin Henry Ford zijn autos op lopende banden zette en zijn arbeiders de snelheid van de assemblagelijn oplegde, schrijft de Amerikaanse auteur Jeffrey Eugenides in zijn roman Middlesex uit 2002. Nye: Americas Assembly Line. MIT Press, 338 blz.
Waarom we werken: Betekenisvol werk of lopende band? Life Planning at Work.
Iemand die als een robot achter de lopende band staat. Werk voor de industriële revolutie. Voor de industriële revolutie keek men anders naar werk. Betekenis werd niet gezocht, noch werd het onderdrukt door efficiëntieslagen zoals die van het Taylorisme. Een goudsmid was een goudsmid, een bakker een bakker en boer een boer.

Contacteer ons

lopende band vertaling
band woordenboek
kapotte band
vhf band communicatiemiddel in de luchtvaart
ik heb een lekke band
van dalen band
lopende band in het engels
de platte band
lopende band betekenis