Meer resultaten voor band betekenis

 
band betekenis
Verklaring van de markeringen Alle markeringen op de autoband uitgelegt.
Als er nog Versterkt" of Re-inforced" 12 vermeld staat, betekent dit dat de band nog extra draagvermogen bezit. Bij transportbusjes, kleine personenbusjes, vans, etc. Van doorslaggevende betekenis is ook hier echter de hoogte van het LI getal. Snelheidscategorie GSY, ook Speedindex" 8.
Gratis woordenboek Van Dale.
handeling verrichten; aan de lopende band telkens, heel vaak 7 strook magnetisch materiaal om beeld en geluid vast te leggen bij vechtsporten de groene, zwarte enz. band bij wijze van sterkteaanduiding gedragen 2 band het; o 1 lintvormig weefsel 3 band de; m; meervoud: bands 1 muziekkorps; militaire kapel; popgroep.
Band wat is de betekenis en definitie. mail.
Een meer algemene betekenis ontleent het woord band aan de militaire blazersensembles die in de 15e eeuw in Duitsland ontstonden. Zo kwam de term terecht in de harmonieen fanfaremuziek. Naar voorbeeld van de militaire bands werden er tijdens de industriƫle revolutie in Engeland blazersbands opgericht die bestonden uit fabrieksarbeiders.
Band betekenis en definitie Engels Woordenboek.
I need band aids. Where's' your band? What's' your favorite band? I play in a band. Her favourite band is Warpaint. The band paraded the streets. The band is on hiatus. My school has a band. The band sprang into life.
Band Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Band of met Band in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Band inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Band en verwijzingen daarnaartoe.
Bandenmaat wat is de betekenis en definitie.
Bandenmaat wat is de betekenis definitie. De bandenmaat geeft de maten van een luchtband aan. Hierbij wordt de bandbreedte, de verhouding tussen de bandbreedte en de bandhoogte in procenten, en de diameter van een velg in inches aangegeven. De bandenmaat wordt op de luchtband zelf aangegeven, bijvoorbeeld als 195/65 R16 92V. In dit geval gaat het om een autoband. 195 geeft de bandbreedte aan, 65 de verhouding tussen de bandbreedte en hoogte in procenten, de R geeft aan dat het een radiaalband is en 16 is de diameter van de velg in inches. Het maximaal draagvermogen wordt aangegeven door een indexering, de 92 in dit voorbeeld geeft aan dat er maximaal 630 kilogram op de band mag rusten.
Wat betekenen de aanduidingen op een autoband en wat zijn die cijfers BandenShop.nl.
Wat betekenen bepaalde aanduidingen op een band. Wat betekenen bepaalde aanduidingen op een band? Je vindt op een band veel aanduidingen en soms tekens aan, Deze zijn er om aan te geven welke bandenmaat het is, welk soort band en het snelheidssymbool.
band Vertaling Engels-Nederlands.
de harmonie v; de kapel; de fanfare; het muziekkorps; de blaaskapel; het fanfarekorps; de horde; het korps. platte riem; maximummarge; band; baan; ring; sporengroep; strook; schare; troep; muziekgroep; orkest; band in de zin van klemband; tijdruimte; ringsnit; kudde; bandbreedte; klemband; gordijnhaak.

Contacteer ons

band in het engels
woorden met band
het band
band betekenis
lekke band engels
platte band
van dale band
nederlands band
beter band