Op zoek naar betekenis band?

 
betekenis band
Verklaring van de markeringen Alle markeringen op de autoband uitgelegt.
Als er nog Versterkt" of Re-inforced" 12 vermeld staat, betekent dit dat de band nog extra draagvermogen bezit. Bij transportbusjes, kleine personenbusjes, vans, etc. Van doorslaggevende betekenis is ook hier echter de hoogte van het LI getal. Snelheidscategorie GSY, ook Speedindex" 8.
Muziekgroep 3 definities Encyclo.
SpellingJuist gespeld: muziekgroep komt voor in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. 2 definities op EncycloI. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/muziekgroep.: Een bandEen muziekgroep of een band is een groep muzikanten of een muziekensemble, gewoonlijk in de populaire of volksmuziek, die muzikale arrangementen speelt of improviseert.
Band wat is de betekenis en definitie. mail.
Een meer algemene betekenis ontleent het woord band aan de militaire blazersensembles die in de 15e eeuw in Duitsland ontstonden. Zo kwam de term terecht in de harmonieen fanfaremuziek. Naar voorbeeld van de militaire bands werden er tijdens de industriƫle revolutie in Engeland blazersbands opgericht die bestonden uit fabrieksarbeiders.
Gratis woordenboek Van Dale.
handeling verrichten; aan de lopende band telkens, heel vaak 7 strook magnetisch materiaal om beeld en geluid vast te leggen bij vechtsporten de groene, zwarte enz. band bij wijze van sterkteaanduiding gedragen 2 band het; o 1 lintvormig weefsel 3 band de; m; meervoud: bands 1 muziekkorps; militaire kapel; popgroep.
Wat betekenen de aanduidingen op een autoband en wat zijn die cijfers BandenShop.nl.
Wat betekenen bepaalde aanduidingen op een band. Wat betekenen bepaalde aanduidingen op een band? Je vindt op een band veel aanduidingen en soms tekens aan, Deze zijn er om aan te geven welke bandenmaat het is, welk soort band en het snelheidssymbool.
Band betekenis en definitie Engels Woordenboek.
I need band aids. Where's' your band? What's' your favorite band? I play in a band. Her favourite band is Warpaint. The band paraded the streets. The band is on hiatus. My school has a band. The band sprang into life.
Band betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
uit" de band springen." band de meervoud banden. geleide band voor vervoer; lopende band. aan" de lopende band waarschuwen." Synoniemen: transportband, bandtransporteur, transportbaan. band de meervoud banden. over" de band spelen." band meervoud banden. band de meervoud bands. in" een band spelen."
band Vertaling Engels-Nederlands.
de harmonie v; de kapel; de fanfare; het muziekkorps; de blaaskapel; het fanfarekorps; de horde; het korps. platte riem; maximummarge; band; baan; ring; sporengroep; strook; schare; troep; muziekgroep; orkest; band in de zin van klemband; tijdruimte; ringsnit; kudde; bandbreedte; klemband; gordijnhaak.

Contacteer ons

de band
lopende band werk
zwarte band
lekke band fiets
hoogste band judo
betekenis band
band lint
band stof
band engels
lopende band engels
uit de band springen